Bel ons: 058 5853788 | E-mail: info@coffee-central.nl

Persbericht: Leeuwarder koffiezaak handhaaft zich in de top van Nederland

Leeuwarden, september 2016

Voor de tweede keer op rij is Coffee Central Leeuwarden doorgedrongen tot de Misset Koffietop100, een belangrijke prijs voor de beste koffie van Nederland.

De Koffietop100 wordt jaarlijks georganiseerd door Misset Horeca, het toonaangevende magazine voor de horeca. De horecazaken in Nederland worden bezocht door een vakjury, waarbij de americano (koffie), de espresso en cappuccino uitgebreid worden beoordeeld. Het wordt ieder jaar moeilijker om de koffietop100 te bereiken, want de concurrentie wordt steeds sterker. Iedereen is fanatiek bezig om beter te worden.

Tot de voorgaande edities van de Koffietop100 zijn wel vaker Leeuwarder koffiezaken doorgedrongen, maar het is de eerste keer dat een koffiezaak in Leeuwarden voor de tweede keer op rij is doorgedrongen tot de Misset koffie top 100. Het laat zien dat ook de koffie in Leeuwarden meer aandacht krijgt en op een hoger plan komt.

Alle betrokken ondernemers hebben met elkaar gemeen dat ze al jaren gepassioneerd met koffie bezig zijn. Volgens Bouwinus van Coffee Central wordt naast de smaak ook door de jury gekeken naar de totale koffiepresentatie. “Alle elementen moeten kloppen variërend van de koffiekennis tot de smaak van de cappuccino. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld voor de cappuccino, de koffie van branderij Peeze uit Arnhem en de volle biologische melk van Zuivelrijck uit het Friese Rotstergaast.“

Related posts

Comments are currently closed.

Top